DK ENG
Send blomster til mors dag

Send blomster til mors dag

Send en smuk buket blomster til mor.
Se vores udvalg af blomster af den bedste kvalitet.

Send blomster til mor

Det kan godt være, du har lagt øre til mange formaninger gennem tiden. Men hun har skiftet din ble og givet dine sommerknæ plaster på. Nu har du mulighed for, at sige tak for livet til den første kvinde i dit liv med blomster til Mors dag.

Vores blomster bliver bundet af vores egne professionelle blomsterbindere med 25 års erfaring og leveret lige til døren. Mors dag falder anden søndag i maj og specielt til denne dag leverer vi blomster, vin og chokolade om søndagen. Ikke nok med, at vi leverer på en søndag til Mors dag, så har vi også den billigste leveringspris på 69 kr. Den pris gælder selvfølgelig også på Mors dag.

Vi tilbyder buketter til en hver prisklasse så alle har mulighed for, at sende en sød blomsterhilsen til Mors dag.

Send et smuk kort med blomsterne

Udover en smuk blomsterbuket til din mor har du også mulighed for, at skrive et sødt kort.
Et lille kort kan være med til, at gøre din blomsterhilsen personlig og gøre dagen helt specielt. Og mon ikke din mor vil blive glad for et par søde ord på Mors dag.

Vi har buketter der vil glæde enhver mor, om hun er til roser, liljer, gerbera eller andre smukke blomster. Du kan også tilføje en lækker æske chokolade fra Summerbird eller en dejlig mousserende vin til din blomsterhilsen.

Siden 1929 har det været en tradition i Danmark, at glæde sin mor især med blomster. Nu er det tid til, at glæde den første kvinde i dit liv med en smuk buket blomster til Mors dag søndag.

Blomster hos Happyflower.dk

Se vores fine udvalg af blomsterbuketter og gør en du holder af glad. Vi pakker din buket pænt ind og leverer lige til døren for kun 69 kr. inkl. kort.

53FE5BD3-91F9-4C61-9D81-E2D61C9F456F_1_105_c

Planter og træer hos Happyflower.dk

Vi har et stort udvalg af opstammet træer og grønne planter. Vi leverer alle træer og planter lige til døren for kun 69 kr. – så slip for slid og slæb.

921281F2-C783-4F78-90F6-B277E368A63D-scaled

Blomster-abonnement

Blomsterabonnement med sæsonens fineste blomster leveret lige til døren.
Køb til dig selv eller giv et blomsterabonnement i gave.

Blomsterabonnement-Happyflower-dk-scaled