DK ENG
Blomster til begravelse - blomster til bisættelse

Send bårebuket til begravelse

Bestil og send billige bårebuketter online.

Inspiration

Blomster hos HappyFlower.dk

Kreative buketter med sæsonens blomster af den bedste kvalitet.
Send blomster billigt til en du vil glæde.
Levering, indpakning og personligt kort kun 69 kr.

5573FC3F-48BB-4849-9B7E-291E7A2CC5D7_1_105_c

Planter og træer hos HappyFlower.dk

Se vores udvalg af store grønne planter og træer. Levering lige til døren for kun 69 kr.

921281F2-C783-4F78-90F6-B277E368A63D-scaled

Blomsterabonnement

Blomsterabonnement med sæsonens fineste blomster fra kun 200 kr. inkl. levering.
Forkæl dig selv eller giv et blomsterabonnement til en du vil glæde.
Se hvad du kan forvente her.

Blomsterabonnement-Happyflower-dk-scaled

Bårebuket til begravelse

blomster har altid spillet en vigtig rolle ved begravelser. For mange mennesker er blomster en måde at udtrykke deres medfølelse og støtte,, til den sørgende familie på. Mens det er almindeligt at sende en buket til den afdødes familie, kan du også vælge at sende en buket til bedemandsstedet eller bislættelsen. Vi laver buketter fra 200 kr. og opefter.

En smuk tilføjelse til bisættelse og begravelse

En bårebuket er en smuk og traditionel tilføjelse til enhver begravelse eller mindehøjtidelighed. Hos HappyFlower.dk tilbyder vi buketter i forskellige størrelser og med forskellige slags blomster, så du altid kan få en buket, der passer til dine præferencer. Buketten leveres med vand, så blomsterne holder sig friske indtil begravelsen og ser smukke ud under ceremonien. En buket er en rørende måde at ære mindet om en elsket person på.

Blomsterne står friske og fine til selve handlingen, men ulempen ved en buket blomster er, at den ikke holder længe ude på gravstedet, da blomsterne ikke kan trække vand. Så hvis dette er vigtigt for dig, bør du i stedet vælge en krans eller et båredekoration, som kan stå på gravstedet og holder længere.

Bårebuket med bånd

Båndet på en begravelsesbuket er ofte den sidste mulighed for nære venner og familie til at udtrykke deres sorg. Ved at vælge et smukt bånd og få trykt din sidste besked på det kan du sikre, at din elskedes sidste afsked bliver lige så speciel, som de var. Uanset om du vælger at udtrykke din kondolence, dele et kærligt minde eller blot sige farvel, er båndet på en begravelsesbuket en rørende måde at hylde din elskede på.

Bårebuket med kort

Andre vælger at vedlægge et kort med deres personlige hilsen, når de sender blomster. Det er en fin detalje, som lader modtageren vide, hvem blomsterne er fra, og hvad de betyder for dig. 

Vi tilbyder som de eneste et gratis standardkort og det er også muligt at tilkøbe et flot og unikt kort for 25 kr.

Hvad er forskel på en bårebuket og en båredekoration?

Når du beslutter dig for begravelsesblomster, undrer du dig måske over, hvad forskellen er på en buket og en dekoration. Begge tjener det samme formål, nemlig at give en smuk og rørende hyldest til den afdøde, men der er nogle vigtige forskelle mellem de to. En båredekoration er typisk et større arrangement, der placeres foran i rummet. Det er ofte i form af en vifte eller en halvcirkel og indeholder en række forskellige blomster.
En buket er derimod mindre og har typisk synlige stilke.

Båredekoration

En båredekoration er en smuk og unik måde at ære en elsket på. Blomsterne er sat sammen i oasis, hvilket får dem til at stå mere frem end en buket. Selve dekorationen er mere fyldig og ser større ud end en buket. En fordel ved en båredekoration er, at den afskårne masse kan vandes, hvilket gør, at blomsterne holder længe og ser smukke ud på graven eller mindestedet.

Krans til begravelse

En krans til begravelse er en traditionel måde at ære en afdød elsket person på. Kransens cirkulære form symboliserer evigt liv. Bårekranse er ofte lavet med blomster, der har betydning for den afdøde.
De kan også være prydet med betydningsfulde genstande.

Levering af bårebuketter i København