DK ENG
Blomster til begravelse - blomster til bisættelse

Bestil kistepynt til begravelse

Bestil kistepynt til begravelse online.

Kistepynt

Inspiration

Blomster hos HappyFlower.dk

Kreative buketter med sæsonens blomster af den bedste kvalitet.
Send blomster billigt til en du vil glæde.
Levering, indpakning og personligt kort kun 69 kr.

5573FC3F-48BB-4849-9B7E-291E7A2CC5D7_1_105_c

Planter og træer hos HappyFlower.dk

Se vores udvalg af store grønne planter og træer. Levering lige til døren for kun 69 kr.

921281F2-C783-4F78-90F6-B277E368A63D-scaled

Blomsterabonnement

Blomsterabonnement med sæsonens fineste blomster.
Forkæl dig selv eller giv et blomsterabonnement til en du vil glæde.
Se hvad du kan forvente her.

Blomsterabonnement-Happyflower-dk-scaled

Kistepynt til begravelse

kistepynt er en særlig type blomsterdekoration, der bruges til at dekorere kisten under en begravelse eller bisættelse. Selv om det ikke er nødvendigt at have en kistepynt, finder mange mennesker, at det er en meningsfuld måde at personliggøre begravelsen på og hylde den afdøde.

I modsætning til andre begravelsesblomster, som typisk placeres omkring kisten eller på begravelsesstedet, bliver kisteblomsterne hos den afdøde og følger med kisten i jorden.

Kistedekorationer

De blomster, der anvendes i dekorationen, vil ofte symbolisere den afdødes personlighed, hvad angår yndlingsblomster eller farver.

Valget af udsmykning er ofte meget personligt, og det er ikke ualmindeligt, at familiemedlemmer eller nære venner bidrager til hvordan kistepynten skal se ud.

Kistepynt med bånd

Bånd er et populært valg til kistepynt, da de kan bruges til at repræsentere en bred vifte af følelser. Fra sorg og erindring til håb og kærlighed kan bånd være med til at udtrykke de følelser, der følger med tab. Derudover kan bånd bruges til at skabe unikke og personlige hilsner, der afspejler den afdødes personlighed. 

Uanset om de er placeret på selve kisten eller fastgjort til begravelseskransen, kan bånd være en smuk og rørende hyldest til et liv, der er blevet levet.

Hvad skriver man på båndet?

  • Elsket og savnet
  • Tak for mange gode minder
  • Tak for alt
  • Sov sødt
  • Hvil i fred
  • Æret være dit minde
  • I kærlig ærindring
  • For evigt i vores hjerter

Hvad koster kistepynt?

Kistepynt koster typisk fra 2000 kr. og opefter. Et bånd koster 150 kr. og derfor vil prisen være minimum 2150 kr. inklusiv bånd. 

Vi leverer kistepynten

Hos HappyFlower forstår vi, at tiden omkring en begravelse kan være svær. Vi ved også, at de små detaljer kan gøre en stor forskel. Derfor sørger vi for at levere kistepynten og dekorere kisten. 

Vi har et lille udvalg af færdiglavede designs i vores butik, men vi arbejder også gerne sammen med dig for at skabe noget unikt, der passer til den afdøde. Uanset om det er baseret på deres yndlingsfarver eller blomster i sæsonen, vil vi gøre vores bedste for at sikre, at kistepynten bliver en passende hyldest.

Andre typer af blomster til begravelse

Kistepynt er blot en af flere måder at vise din sidste respekt på og sende et smukt farvel ved en begravelse eller mindehøjtidelighed.

Hos HappyFlower tilbyder vi også andre typer blomster til begravelse som bårebuketter, båredekorationer og kranse.

Levering af begravelsesblomster i København