DK ENG
Blomster til begravelse - blomster til bisættelse - båredekoration

Send båredekoration til begravelse

Bestil bårebuket, bårekrans eller båredekoration med bånd. Levering i hele København.

Båredekoration

Inspiration

Blomster hos HappyFlower.dk

Kreative buketter med sæsonens blomster af den bedste kvalitet.
Send blomster billigt til en du vil glæde.
Levering, indpakning og personligt kort kun 69 kr.

5573FC3F-48BB-4849-9B7E-291E7A2CC5D7_1_105_c

Planter og træer hos HappyFlower.dk

Se vores udvalg af store grønne planter og træer. Levering lige til døren for kun 69 kr.

921281F2-C783-4F78-90F6-B277E368A63D-scaled

Blomsterabonnement

Blomsterabonnement med sæsonens fineste blomster fra kun 200 kr. inkl. levering.
Forkæl dig selv eller giv et blomsterabonnement til en du vil glæde.
Se hvad du kan forvente her.

Blomsterabonnement-Happyflower-dk-scaled

Båredekoration med bånd

Båredekorationer er et klassisk eksempel på blomster til begravelser. Båredekorationer, der normalt placeres ved siden af kisten ved ceremonien, er en fantastisk måde at sende et sidste farvel til en person, du har elsket. De fås med eller uden bånd. Mange vælger en med bånd, hvor de kan skrive en sidste hilsen. 

Den type blomster, der anvendes i båredekorationer, kan variere afhængigt af den afdødes yndlingsblomster, årstiden eller andre faktorer. 

Hvem giver en båredekoration?

Ofte er det de mennesker, der stod den afdøde nærmest, der giver en bårdekoration med bånd. Det kan være familie, venner og kolleger.

Båndet skrives i de fleste tilfælde med en hilsen på den ene båndende og afsenderne på den anden.

Båredekoration priser – Hvad koster en båredekoration?

Hos HappyFlower.dk koster en båredekoration fra 800,- og opefter. Men prisen på en båredekoration afhænger selvfølgelig af flere faktorer som størrelsen på dekorationen. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have vejledning i at vælge de helt rigtige blomster, til båredekorationen. 

Hvad koster en båredekoration med bånd?

En båredekoration med bånd koster fra 950,- og opefter. Mange vælger dog et større arrangement. Vi har her på siden nogle eksempler på båredekorationer og du kan altid få gode råd ved at kontakte os, inden du laver den endegyldige bestilling.

Hvad skal der stå på en båredekoration?

Når vi mister en elsket person, kan det være svært at finde de rigtige ord til at udtrykke vores sorg. Nogle sætninger kan dog være med til at give trøst i den svære tid. Her er et par af de mest almindeligt anvendte sætninger til båredekorationer:

“I kærlig erindring” – Denne sætning bruges ofte til at mindes en afdød elsket person. Det er en påmindelse om, at de altid vil blive elsket og aldrig glemt.

“Hvil i fred” – Denne sætning bruges ofte for at ønske den afdøde et fredeligt liv efter døden. Det er en påmindelse om, at de ikke længere lider, og at de har fundet hvile.

“For evigt i vores hjerter” – Denne sætning minder os om, at selv om vores elskede er væk, vil de altid have en særlig plads i vores hjerter.

Andre fraser kan også være:

  • – Elsket og savnet
  • – Tak for mange gode minder
  • – Tak for alt
  • – Sov sødt

Hvad er forskellen på en bårebuket og en båredekoration?

Når du beslutter dig for hvilke blomster til begravelse du skal vælge, er det vigtigt at forstå forskellen mellem en bårebuket og en dekoration. En båredekoration er typisk et større arrangement, der placeres foran i rummet. Det indeholder ofte en række forskellige blomster og kan være i form af en vifte eller en halvcirkel. En buket er derimod mindre og har typisk synlige stilke.

Levering af begravelsesblomster i København