DK ENG
Kranse

Krans til begravelse med bånd

Blomster har længe været forbundet med nogle af livets mest glædelige lejligheder, fra bryllupper til fødsler til jubilæer. Men de er også blevet brugt til at markere øjeblikke af sorg og tab. En krans til begravelse er en tradition, der giver os mulighed for at udtrykke vores sorg og vise vores støtte til dem, der sørger.

Kranse til begravelse

Blomster hos HappyFlower.dk

Se vores fine udvalg af blomsterbuketter og gør en du holder af glad. Vi pakker din buket pænt ind og leverer lige til døren for kun 69 kr. inkl. personligt kort.

5573FC3F-48BB-4849-9B7E-291E7A2CC5D7_1_105_c

Planter og træer hos HappyFlower.dk

Vi har et stort udvalg af opstammet træer og grønne planter. Vi leverer alle træer og planter lige til døren for kun 69 kr. – så slip for slid og slæb.

921281F2-C783-4F78-90F6-B277E368A63D-scaled

Blomsterabonnement

Kreative buketter med fokus på sæsonens blomster. Køb til dig selv eller send til en du vil glæde.
Blomsterabonnement leveret lige til døren.

hfbuket

Begravelseskranse

Her hos HappyFlower tilbyder vi et bredt udvalg af smukke begravelseskranse, så du kan finde den perfekte krans til at ære din elskede. Vi tilbyder også levering, så du kan være sikker på, at din krans ankommer til tiden. Uanset om du er på udkig efter en traditionel blomsterkrans eller noget mere unikt, har vi helt sikkert noget, der opfylder dine behov.

Hvem giver krans til begravelse?

Begravelseskranse gives ofte af nære familiemedlemmer som en måde at vise deres kærlighed og respekt for den afdøde på. Kransens cirkulære form symboliserer evigheden, mens blomsterne repræsenterer livets skønhed. 

Hvad koster en krans med bånd til begravelse?

En krans til begravelse koster hos HappyFlower fra 800,- og opefter, mens et bånd koster 150,-. Prisen på en begravelses afhænger selvfølgelig af flere faktorer som størrelsen på kransen. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have vejledning i at vælge de helt rigtige blomster, til båredekorationen. 

Hvad skriver man på båndet?

  • Elsket og savnet
  • Tak for mange gode minder
  • Tak for alt
  • Sov sødt
  • Hvil i fred
  • Æret være dit minde
  • I kærlig ærindring
  • For evigt i vores hjerter

Andre typer af blomster til begravelse

En blomsterkrans er blot en af flere måder at vise din sidste respekt på og sende et smukt farvel ved en begravelse eller mindehøjtidelighed.
Hos HappyFlower tilbyder vi også andre typer blomster til begravelse som bårebuketter, båredekorationer og kistepynt.

Send blomster billigt:

Bestil og send blomster billigt til hele Storkøbenhavn.
Alle byer i København og omegn.
Nedenfor kan du se hvilke byer vi leverer til. Vi har billig blomster levering til kun 59,- kr.